Roparun 2023

De start van Roparun 2023 wordt deze namiddag gegeven op het vliegveld van Twente. Je leest het goed, niet in Parijs maar in Twente … Deze editie van Roparun is alweer niet traditoneel en vindt uitsluitend in Nederland plaats. Dus geen doortocht in Zele (We hopen met zijn allen dat we volgend jaar terug een echte Roparun krijgen waar we de lopers warm kunnen ontvangen in onze gemeente – de eerste signalen van de organisatie zijn alvast positief).

 Maar om het goede doel “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” te blijven steunen hebben de Kloddelopers toch beslist om ook aan deze editie deel te nemen.

Deze ochtend zijn 25 enthousiaste Kloddelopers richting Twente vertrokken voor een tocht van 535 Km langs de zuidkant van Nederland. Het vertrek is voorzien om 17u30 (27/5) en de aankomst in Rotterdam is voorzien rond 14u50 (29/5). Jullie kunnen het team volgen via de website van Roparun: www.roparun.nl of via onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Kloddelopers.

Als je het team zou willen steunen doe je dat best in Oud-Beijerland waar de doorkomst van Team 182 is voorzien op maandag 29/5 rond 11u.

Route: De kloddelopers lopen de zuidelijk route

Veel dank onze hoofdsponsors: Revapunt, Dero construct, Mira en Panos en aan alle anderen die ons team gesteund hebben om dit mogelijk te maken.