Vaklo

Wat is VAKLO

Wie zijn we?

De Kloddelopers zijn een groep sportieve en enthousiaste mensen uit Zele en omgeving die jaarlijks deelnemen aan Roparun. Dit is een loopevenement, dat plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend, waarbij een traject wordt afgelegd van 530 kilometer tussen Parijs en Rotterdam.

Vaklo Logo

Naast het sportieve aspect van de run is het eerder de bedoeling om als team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker.

Elk team organiseert dan ook in de loop van het jaar verschillende activiteiten.

Het traject van de run komt ieder jaar door Zele en daar worden de teams feestelijk ontvangen door de ganse Zeelse bevolking.  De doortocht is in korte tijd uitgegroeid tot een echt volksfeest.

Het zijn de teams die na de run de gezelligste doorkomstplaatsen verkiezen. De top 3 wordt door de organisatie van Roparun beloond met een geldprijs, te besteden aan projecten/doelen die aansluiten bij het motto van Roparun, met  name: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen  dagen meer kunnen worden toegevoegd  aan het  leven”.

Het is dankzij de inzet en het enthousiasme van de vzw Kloddelopers, het gemeentebestuur van Zele en de Zeelse bevolking dat we het VAKLO-project hebben kunnen realiseren. Wens je meer info ivm de Kloddelopers en Roparun of wens je te steunen, surf dan  zeker eens naar: www.kloddelopers.be

Wat doen we?

Het VAKLO-project biedt gezinnen met een familielid met kanker de kans om samen een weekend of midweek te ontspannen in Center Parcs De Vossemeren (Limburg). Deze locatie geeft elk gezinslid de mogelijkheid om te genieten van rust, gezellig samenzijn en het rijke aanbod aan activiteiten.

Wat bíeden we?

Een weekendverblijf of midweek in een cottage voor max. 6 personen in Center Parcs.

Wat kost het?

Het project betaalt de huur van de cottage met opgedekte bedden. Inbegrepen is ook de toegang tot Aqua Mundo en Discovery Bay.

U draagt als gezin 50 euro bij voor dossierkosten.

Voor wie?

Gezinnen met een familielid met kanker die hun woonplaats hebben in de regio Waas en Dender.

Er wordt voorrang gegeven aan gezinnen met kinderen.

De toewijzing van de verblijven zal gebeuren aan de hand van vooropgestelde criteria.

Interesse?

Neem contact op met Erika Brandt,
tel: 052 25 28 76 of 052 25  20 97 (kantooruren)
e-mail : erika.brandt@azsintblasius.be