ROPARUN 2020 – AFGELAST

Bericht van de stichting Roparun: Vandaag hebben wij als Stichting Roparun de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de Roparun 2020 niet door te laten gaan. Als stichting vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Als organisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke mensen, vinden wij het onze verplichting om veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit te geven. Niet alleen een verplichting naar hen, maar naar de hele samenleving.
Volledig bericht (link)

In navolging van stichting Roparun en als organiserende vereniging van de “Ronde van Zele” nemen wij ook onze verantwoordelijkheid in het belang van onze gezondheid en van de deelnemers, hierdoor  zien wij ons ook genoodzaakt om de “Ronde van Zele 2020” te annuleren, helaas. De 20 teams welke al zijn ingeschreven, krijgen hun inschrijvingsgeld terug.

Betreft de doortocht, het is onze bedoeling om het thema & voorbereidingen te kunnen (her)gebruiken in 2021. Onze sponsors zullen binnenkort worden gecontacteerd om de nodige afspraken te maken.