Receptie 15 maart 2019

De receptie op 15 maart naar aanleiding van 15 jaar Kloddelopers was een geslaagd samenzijn. Er heerste een aangename en rustige sfeer in de Raadzaal van het gemeentehuis van Zele.

Alle aanwezigen kregen bij het binnenkomen een aandenken aan 15 jaar Kloddelopers. Na de verwelkoming door Lieve kreeg Karine Van Hecke het woord. Zij vertelde hoe het eerste Zeelse Roparunteam van start ging. Er kwamen heel wat zaken aan het licht die vele Zelenaren en heel wat Kloddelopers niet wisten.

Ons project VAKLO kreeg ruime aandacht: gezinnen met een familielid met kanker wordt een vakantie aangeboden in Center Parcs Vossemeren. De gezinnen kunnen genieten van een weekend of midweek in een cottage voor 6 personen. Het biedt de familie de mogelijkheid om te genieten van een gezellig samenzijn in een rustige en aangename omgeving. Voor meer informatie zie VAKLO.

Patrick Dauwe vertelde de aanwezigen over de vele acties die de brandweer reeds ondernomen heeft om van de doortocht van Roparun een echt feest te maken. De “onvrijwillige brandweervrouwen” werden niet vergeten!

Sabine, ex schepenen van Roparun, vertelde haar ervaringen die ze had met de organisatie van de doortocht en met Roparun Nederland.

De aanwezigen konden genieten van een ruim aanbod aan lekkere hapjes. Een natje daarbij ontbrak niet!