Ronde van Zele

Ronde-van-zele-flyer-19-apr

Uitslagen RvZ 2014

35 km

70 km

Internationale estafetteloop “Ronde van Zele”

Beste sportieveling,

Op zaterdag 19 april organiseren de Kloddelopers in samenwerking met de Zeelse brandweer en met de steun van de gemeente Zele voor de achtste maal een “Ronde van Zele”.

 

Deze estafetteloop biedt aan alle sportievelingen de kans om kennis te maken met het systeem van lopen tijdens de ROPARUN (een estafetteloop van 530 km tijdens het Pinksterweekend voor het goede doel). Het is de bedoeling van de Kloddelopers om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren.

Je kan aan de estafetteloop langs de mooiste plekjes van Zele deelnemen met een team van  VIER lopers (begeleid door fietsers en ondersteunende voertuigen1) die samen EEN of TWEE rondes van ongeveer 35 km lopen. Een team kan zich inschrijven als dames-, heren- of gemengde ploeg.

 

Voorinschrijven kan via het INSCHRIJVINGSFORMULIER   in bijlage op de website van de Kloddelopers tot 13 april voor 50€ per team. Sportievelingen die er niet in slagen om een ploeg samen te stellen of bijvoorbeeld in marathonvoorbereiding zijn, kunnen ook individueel dezelfde uitdagingen aangaan voor 25€/persoon (bij voorinschrijving). Je kunt jezelf sponsoren , maar veel leuker is het om je door vrienden, kennissen en collega’s te laten sponsoren en die vrienden , kennissen  en collega’s dan ook mee te brengen.

De dag van de Ronde van Zele zelf kan nog worden ingeschreven tegen 60€ voor een team en 30€ voor individuele deelnemers.

Het startschot van de “Ronde van Zele” wordt gegeven op zaterdag 19 april 2013 om 11:00 uur in de Poststraat te Zele, aan de brandweerkazerne.Bij aankomst is er voor elke loper een T-shirt van de Kloddelopers² voor zijn/haar prestatie.

 

Net als vorige jaren zal er vanaf ’s middags ook heerlijke spaghetti te verkrijgen zijn tegen 12€/persoon.

 

Tot zaterdag 19 april aan de brandweerkazerne,

De Kloddelopers danken je bij voorbaat

1  Ondersteunende voertuigen zijn ENKEL toegestaan voor teams die TWEE ronden lopen.

²  T-shirts zijn enkel gegarandeerd bij voorinschrijving. Voor daginschrijvingen zijn er T-shirts beschikbaar tot einde voorraad.

Inschrijvingsformulier – sturen naar kloddelopers@gmail.com (gesloten)

Wedstrijdreglement 2014

² Ondersteunende voertuigen zijn ENKEL toegestaan voor teams die TWEE ronden lopen.
³ T-shirts zijn enkel gegarandeerd bij voorinschrijving. Voor de daginschrijvingen zijn er T-shirts beschikbaar tot einde voorraad.