Ronde Van Zele – 14 April 2018

Het startschot van de “Ronde van Zele” wordt gegeven op zaterdag 14 april 2018 om 10u30 (70 km ) en om 11:15 uur (35km) in de Gemeenteschool, Bookmolenstraat (Nieuw !) te Zele

De inschrijvingen lopen vlot binnen en wie nog niet ingeschreven is kan ter plaatse nog altijd inschrijven. Meer informatie -> Zie Ronde van Zele

De weergoden zijn ons alvast gunstig gezind.

Vooruitzichten voor zaterdag (KMI)

Zaterdag krijgen we, na het verdwijnen van de lage wolken en de nevel of mist, vrij zonnig weer. In de namiddag vormen zich stapelwolken, plaatselijk kan daar een bui uitvallen, vooral in het zuidoosten van het land. De maxima liggen rond 14 graden aan zee tot 20 graden in de Kempen. de wind waait zwak tot matig uit zuid tot zuidwest. Aan zee steekt in de namiddag de zeebries op.

Resultaten Kloddekwis

Op vrijdag 9 maart hebben 26 ploegen gestreden voor de eerste plaats tijdens de kloddekwis. Dit is de top 5:

  1. De Wollige Dwergkonijntjes (97,5)
  2. Socrates (97,5)
  3. Van A tot Zele (96)
  4. Strobaal (92)
  5. Dictum Factum (89,5)

Uiteindelijk heeft de schiftingsvraag (wat is de loopafstand voor de Roparunteams van Parijs naar Rotterdam + Hamburg naar Rotterdam = 1091,7Km) moeten beslissen. Beide teams waren heel dicht bij de juiste afstand maar de Wollige Dwerkonijntjes waren er met met 1090Km heel dicht bij)

Met dank aan de sponsors (Blunch en anderen)

Donaties

Tijdens onze laatste bestuursvergadering hebben we samen met de Palliatieve thuiszorg en Kom op tegen kanker elk €4828 ontvangen. Dit bedrag werd opgehaald tijdens een eetfestijn ter nagedachtenis van Kristof en gaat integraal naar onze Vaklo werking.

Veel dank aan de organisatoren!

Tevens danken wij de vele mensen die geld gedoneerd hebben na de doortocht van 2017. Een overzicht